Over ons - Grieks restaurant Olympia in Leiden


Bedrijfslogo
Ga naar de inhoud

Geschiedenis

Natuurlijk is het leuk om het een en ander te weten over een restaurant en de mensen.
Restaurant Olympia bestaat bijna 34 jaar.

Ik zal u eerst even voorstelen aan de eigenaren van Olympia, Anton en zijn vrouw Lia, Astirios en zijn vrouw Woula en Christos en zijn vrouw Stamoula.

Het Griekse restaurant Olympia is 23 oktober 1984 opgericht door de eigenaren Antonis en Christos Alexopoulos en Asterios Pitsiolopoulos. Antonis en Christos zijn broers van elkaar en Asterios is hun zwager. Olympia is dus een echt familiebedrijf. En wat is er nu leuker dan een gezellige avond met familie en vrienden? We proberen in het restaurant de gast het altijd naar wens te maken. Een belangrijk onderdeel dat we proberen te evenaren is de Griekse gastvrijheid zoals die alleen in Griekenland te vinden is. Olympia heeft onlangs een grote verbouwing ondergaan om de Griekse sfeer zoveel mogelijk in het restaurant uit te drukken. Als u een keer lekker wilt genieten van de heerlijke Griekse gerechten en de Griekse gastvrijheid kom dan langs bij Olympia. Op deze site kunt u meer te weten komen over de geschiedenis van ons restaurant, de mensen erachter en natuurlijk ideeen opdoen voor een heerlijke avond gezellig tafelen. Tevens is het mogelijk om alvast ongestoord een kijkje in ons restaurant te nemen en de gezelligheid te proeven door middel van de fotoimpressies.

Namens restaurant Olympia wensen wij u een aangenaam verblijf op onze site en hopen u snel (weer) in ons restaurant te mogen ontmoeten.

De ouzo staat voor u klaar!

Bij Olympia kunt u ook eten afhalen.

Openingstijden

Restaurant
Dinsdag t/m zondag
Van 16:30 – 24:00

Keuken
Van 16:30 – 22:00

Afhalen
Van 16:30 – 22:00
Adres en contact

Restaurant Olympia
Botermarkt 19
2311 EN Leiden

071 - 513 1929

Reserveren.

Uitsluitend telefonisch

071- 513 19 29
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Zo ben je altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en Live muziek.

Terug naar de inhoud